Werkervaring

Naast timmerwerkzaamheden,
heeft Carlo Peetoom (Egmond, 1969)
zich na diverse bouwopleidingen
gespecialiseerd in restauratie
van monumentale gebouwen en houtsnijwerk.
Sinds kort voegt hij daar een belangrijke opleiding aan toe. In september 2016 heeft hij het diploma Middenkaderfunctionaris Restauratie, MBO niveau 4 te Den Bosch behaald. De restauratiewerkzaamheden worden volgens de richtlijnen van het REM uitgevoerd.

Tijdens deze opleidingen deed hij een schat aan kennis en praktijkervaring op in monumentale projecten als het Kimgebouw op de Rijkswerf in Den Helder, de torenspits van de Alkmaarse St. Josephkerk, Amsterdamse grachtenpanden en de Egmondse Hoeve Overslot en Pension Bult, die hij volgens eeuwenoude methode terugbracht in de authentieke staat. Daarnaast heeft hij diverse houtsnijwerken gemaakt, onder andere op een nieuw gebouwd zeiljacht.

Vanaf 2002 wendt Carlo Peetoom zijn grote vakkundigheid en creativiteit aan in zijn eigen bedrijf Wood at Work. En met succes. Zoekt u kwaliteit in restauratiewerken en/of houtbewerking in welke vorm dan ook, dan is Wood at Work uit Heiloo wat u nodig heeft.

 

Afbeeldingen

>

Over Carlo

Na diverse bouwopleidingen specialiseerde Carlo Peetoom (Egmond, 1969) zich in restauratie van monumentale gebouwen en houtsnijwerk.
lees meer over Carlo

Youtube films

Bekijk mijn youtube film met daarin de verschillende hout- bewerkingen uitgevoerd en uitgelegd. Start >>

Neem contact op

Google
C. Peetoom072-5338065
Westerweg 18006-27350055
1852 AN Heiloocarlopeetoom@planet.nl
Offerte

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een
vrijblijvende offerte voor
een object of project?